Väsimus ...

Jaa ... eilsed lehed siis.

Mitte Mees, aga ... olen kurb, et kui inimestele õnnelikult räägin, et nüüd suudan taldriku KOHE pärast söömist kööki tagasi viia ja teisi sarnaseid imesid teha, teised inimesed arvavad, et nii tohutult tore -- nüüd ma peaksin küll kindlasti hakkama müriaade-asju tegema nendega ... lõpuks ometi.

Ja ... eks see ongi ju tavaline elu:
pea-aegu KÕIK inimesed võtavad endale koorma, millega nad nibin-nabin-äkki-loodetavasti-võib-olla-vähemalt-seekord hakkama saavad. Ja ... kui nad 'jumal-tänatud-tõepoolest' saavad, siis ... teised ärkavad, et ... miks mitte proovida rohkem küsida? Nii tubli oled ju!!! (Kiida lolli, hakkab paremini tööle -- see tegelikult ju ka töötab, lihtsalt mitte nende inimeste puhul, kes selle taktika selgelt läbi näevad ja ennast rünnatuna tunnevad.)

Mees küll on teinud ja teeb kõik, et mind rahustada, umbes, et ... "jah, Sa panid sinna palju jaksu, kuid ... lase sel teemal avamerele triivida, inimesed tohivad teha ja arvata mida iganes, lõpeta vabandamine-selgitamine-abistamine; lase lahti, las pusserdavad ise!"... Loomulikult on Mehel 100% õigus, lihtsalt ... kui sa oled kaua kellelegi toeks olnud ja see hakkab tunduma parasiitlusena ja sa tead, et tal on aeg minna, siis temalt kuulda oma jõhkrast hülgavusest on kurvavõitu ..., noh, on ikka!...  Nagu ma ikka ütlen, et ... mahajätmisega on see probleem, et teine inimene tihti üldse ei taha "maha jääda". Ja ... arusaadav. Miks ta peakski seda tahtma. (Igaks juhuks ütlen, et see pole ka Väiku. Meie kolmik on üleni üksteist toetav.)

Ajutine hämmeldus, jaa -- aga ikka hetkel aia-aia! Just see, et ... miks sa edasi ei aita, enne ju said aidata?!?
Et ... kellegi aitamine viib selleni, et kui sa ära väsid, süüdistab ta sind, et sa 'vead teda alt' 😭
Elu päästsid, terveks ravisid, anna mulle nüüd oma naine ka -- milleks muidu see eelnev üldse? :D

Yup. Karda kõrtki liigutada :D -- saad mingid trahvid kaela :D


Olen täna olnud väga hõivatud ja segaduses, aga eilsed päevikupildid ikka peaksin saama panna, kui ma ei hakka nendega tegelema, neid lõikama vms 😅











Nii kohutavalt vilets fotokvaliteet, see on Väiku eilne pilt ... <3



Tegelikkuses nii palju sulavam, aga kuidagi isegi ka kirkam

Hopp ya'll gudd.
Luvya.

Comments

Popular Posts