Nii kena ...

 Ma hakkasin kaks päeva tagasi üht muusikali-filmi vaatama ja ... hehe ... jäin ühe laulu juurde kinni. Ma tõesti ei oska arvata, kas ma kunagi viitsin oma filmijärje üles otsida, et näha, mis siis lõpuks juhtub, see ei tundugi enam üldse oluline ...


Ja ma räägin teile eel-loo, nagu mina sellest aru saan. Vaese pere poiss, rikka pere tüdruk juba lapsena märkavad teineteist ja tõmbuvad teineteise poole. Saades vaevu täiskasvanuks, kibelevad nad abielluma ja (rikka) tüdruku isa polegi meeletult närvis, ta ütleb, et pole hullu --- küll vaesus, tüdruku mõistuse 'koju toob'. Isa isegi ei tee raevukaid takistusi, ta on kindel, et ta tütar, kogedes vaesust ja majanduslikku ebakindlust, pageb varsti koju tagasi. Kui mitte enne, siis vähemalt siis, kui beebivääks majja tuleb.

Kuid see tüdruk jäi mehe kõrvale, neil on kaks kena tütart, mees on püüdnud igati raha teha ja nüüd katsetab teatriga, teatri/tsirkuse omanikuna. Teda tutvustatakse ühele tunnustatud naislauljale - kelle laulmist ta ise iial kuulnud pole, kuid kes tundub kütkestav-, ja sellel mehel õnnestub organiseerida ta enda teatris laulma - ning ta võtab riski, ses ta ise pole seda naist iial laulmas kuulnud, ta usaldab kriitikuid/positiivseid revjuusid.

See oli eellugu.

Ja kui te viitsite vaadata seda videot, siis ... filmides ja ka teatris mängitakse nii paljud asjad sageli üle, et olla demonstratiivne idiootide karja jaoks, kes saalis istuvad, kuid siin näidatakse meile minu meelest täpselt paraja diskreetsusesga, et  ... võib olla nii, et meie silme all meie partner armub kellessegi teisesse ja ... mitte keegi ei saa mitte midagi parata. Mitte keegi ei taha seda. Kuid see juhtub siiski.





Et siis videos, meest toetav ja tema õnnestumistele pöialt hoidev abikaasa lootis et see laulunumber õnnestub ja kõik on hästi ... ; laulja tõepoolest esines suurepäraselt, naine rahunes ja siis nägi oma meest kõrvale tõmmatud lavakardina ääres seda lauljat silmadega õgimas, nagu ... kõik seni nähtud ilusad asjad ei tähendaks selle kõrval midagi.

Sa näed, kuidas sinu silme all su partner kellessegi teisesse armub. Ja nii on.

Comments

Popular Posts