Esmaspäev, 13. märts 2023

Uhh, täna on üheksa pilti. See on tüütu.
Catfishe ja love scammareid vaadates nägin, kuidas petetutele näidati, kus petturi saadetud fotodel on ilmselgelt Fotoshopi kasutatud  ... ja mina ei saanud pea-aegu mitte kunagi aru, et pildiga midagi lahti oleks. Ühel juhul oli tõmmul mehel liiga valged käed - sellest sain näitamise peale aru. Ja ühel juhul oli üht ja sedasama nägu (sama asend, sama naeratus) kasutatud vähemalt viiel pildil ... sellest oleksin ma vist pikapeale ise ka aru saanud. Aga üldiselt olen tumba - fotode tegemise vastu pole mul tegelikult suurt vimma, aga fotodega tegelemine ei tundu huvitav. Samas ... viimasel ajal pole väga uduseid fotosid olnud! Hmm. Ma ei tea, et ma midagi teisiti teeksin ...

Oh, well. Here we go! :)





















Minu viimse aja kõige kasutatumad kõrvarõngad (kaks paari) ja 'parföö' :D





Oma praekartuleid pildistasin selle pärast, et varsti pea-aegu kuu aega olen kaks korda päevas söönud praekartulit-sibulat-muna. Vahele näksin midagi tervislikumat. Mind huvitab, kas on võimalik sellest toidust tüdineda? Ma ei mäleta, et praekartul, eriti kui on hapukoort või majoneesi, mulle iial elus igav oleks tundunud!




Comments

kertu said…
Mul on toorelt praetud kartulitega sama lugu. Isegi majoneesi ja ketšupit ei pea ilmtingimata olema. Ja see on kusjuures ainuke-ainuke toit, mida on söönud ja söövad kõik mu viis last.

Kõrvarõngad on taas kord kaunid. Ja parföö on nagu Harry Potterist pätsatud.
karikate emand said…
Minu jaoks on ka vahe, kas on praetud toorest, või keedetud kartulit! :D Kindlasti eelistan toorelt praetut! :)
Tore, et kõik söövad! :D Ma Väikut vanasti pidin meelitama. Ma ütlesin: "Ma tegin selle endale, kuid suurima heameelega annaksin Sulle -- palun lihtsalt nuusuta!" :D
Praegu on tema ka väga maias sellele toidule, kuid ta tahab, et ma kartulid basiilikupuruse omletiga üle valaks, ta eelistab seda praemunale. Aga jällegi -- ma sain ta sellele lainele just nii, et tegin endale söögi, ja koputasin tema uksele, palusin vaadata ja nuusutada, et äkki ta sooviks endale? Ta soovis, nii et nüüd ma teen seda ka talle üks kord päevas.
Mu kasvav laps tahab kolm kartulit ja kolme-muna omletti! :D
Muna on nii kasulik ... ma loodan, et kolm tükki päevas pole liiga palju, hehe ...

Ja aitäh =)
Ma ise ka armastan neid kõrvakaid ja seda parfüümi -- Thierry Mugler - Alien.

Popular Posts